Posts

Showing posts from July, 2011

Selamat hari jadi buat diri sendiri dan selamat menyambut ramadhan

Image
Selamat hari jadi yang ke 28 ye.....kek n bukan buat sendiri tapi copy kat internet ajala..hehe

Dan juga selamat menyambut ramadhan mubarak kepada semua kawan2 ...


sekian ..

LiAT

Image
Saya sangat liat nak update blog ni..bersawang2..takde apa yang menarik dan serinya dah lagi..sorryla kepada julaidah sebab hang tanya aku awat lama xupdate blog.Sebab aku lebih suka lepak dekat blog lagi satu.Iaitu blog senasib dan sejenis dgn aku.hehe..ada sesetengah yang tahu itu syhhh...haha..sbb kalau kat sini tak privacy langsung.pastu ada plak terasa hati karang apa yang aku tulis. ada juga sat g kesinisan kata tak perlula nak meluah perasaan di sini.mungkin saya lebih selesa di situ.Kamu taknak luah, itu hak kamu, saya suka tapi dengan cara saya. Saya juga tidak suka cara kamu itu yang ala2 gediks santai.hehe..Tapi disini update aktiviti yang tidak berkaitan la dengan yang disitu.

Nanti saya update perjalanan 3 island hoping kat langkawi .Itu adalah kali ke 5 kot pergi langkawi..julaidah jangan jeles haaa...sbb hang xpi jalan2 mana2 lagi..saja je kasi panas kan? hehe..tapi kalini dah xpergi tempat dituju sebelum ni.kita pi melawat tempat lain plak.ngee

TAHNIAH kepada wahida kawa…