Posts

Showing posts from August, 2008

::alfatihah::

di kala semua sedang sibuk dengan undi di permatang pauh, salah seorang sahabatku telah kehilangan ibunya yang dikasihi.semoga rohnya dicucuri rahmat.amin..

::picture edit::

Image
salam, dah lama tak update blogku ini.tiada masa dan tersangat busy di kala ini.kat sini just nak share gambar yang telah aku try edit menggunakan beberapa freeware.suka sgt edit gambar, tp tula nak beli kamera sampai sekarang tak termampu dengan duitku.cadang nak beli la kot time senang2 nant..hew hew..

cameron highland

Image
ini adalah gambar edit aku yang pertama guna photoscape..okla..gambar ini diambil pada 2ogos yang lepas semasa aku perg melawat cameron higlands selepas lebih kurang 14 tahun lamanya. so far, ok la.tp lama sangat tak pergi,tengok keadaan cameron tak banyak yang berubah.enjoy the picture.