1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, August 28, 2008

::alfatihah::

di kala semua sedang sibuk dengan undi di permatang pauh, salah seorang sahabatku telah kehilangan ibunya yang dikasihi.semoga rohnya dicucuri rahmat.amin..

::picture edit::




salam,
dah lama tak update blogku ini.tiada masa dan tersangat busy di kala ini.kat sini just nak share gambar yang telah aku try edit menggunakan beberapa freeware.suka sgt edit gambar, tp tula nak beli kamera sampai sekarang tak termampu dengan duitku.cadang nak beli la kot time senang2 nant..hew hew..

Wednesday, August 6, 2008

cameron highland

ini adalah gambar edit aku yang pertama guna photoscape..okla..gambar ini diambil pada 2ogos yang lepas semasa aku perg melawat cameron higlands selepas lebih kurang 14 tahun lamanya. so far, ok la.tp lama sangat tak pergi,tengok keadaan cameron tak banyak yang berubah.enjoy the picture.