1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, January 20, 2016

Selamat datang 2016

Assalamualaikum,


Tahun 2015 berlabuh tirai begitu sahaja berlalu pergi dengan penuh kenangan. Banyak kenangan sebenarnya. Meh nak share sikit apa yang berlaku sepanjang tahun 2015. Mana yang ingatlah ni. Yang tak ingat tu nak buat macamana dah tak ingat hehe..

Jan- x
Feb-x
March- Anniversary yang ke 6.
April- Berjalan ke Jepun. Janji nak update dekat sini dengan ceritanya tapi tak update pun kan.
May- Sambung jalan ke Jepun jugak la. 1st birthday Irdhina Sofia. Tak celebrate sangat pun. Buat kecil kecilan je dekat taska. Kek pun ibu buat sendiri je.
Jun- x
Julai-Birthday saya. Birthday yang paling sedih dalam sejarah kehidupan.
Ogos- x
September- x
Oktober- Birthday Airis. Ibu buat simple jugak, bagi dekat taska tembikai dua bijik dan goody bag simple je la. Dekat rumah pun simple jugak. Sesedap rasa je..Hadiah ibu dengan ayah tak bagi apa pun.
November- Berjalan ke langkawi seminggu sebelum cuti sekolah. Sedih jugak time ni, spec mata hitam jenama GUESS hilang dalam kereta sewa. Call balik tokei keta sewa berhari2 call janji nak call balik tak dapat jugak . Bengang punya pasal, tak nak call dah. Cara treat customer elok dah time kat sana. Bila dah sudah hampa buat customer macam apa je.
December- Bulan ni kena dugaan cp satu famili. Sakit bagai nak rak kena CP..

Itulah sahaja update pertama kalinya pada tahun ini. InsyaALLAH di lain masa update lagi. Memang berazam nak active balik blog. Bila baca balik post yang lama seronok sangat rasa. Rindu geng2 yang rajin tulis blog sama-sama waktu dulu. Tulis blog waktu dulu dan sekarang dah lain. Geng-geng blog yang lama dulu ramai sangat yang dah tak aktif. Sedih. Nak cari geng baru rasa malas dah pulak dah.

Azam tahun 2016

1. Tulis blog 1/month ( at least)
2. Baca buku 1/month ( at least)
3. Berjimat cermat -simpan duit la apa lagi.
4. Mendekatkan diri dengan maha pencipta.

Bila tulis tak ikut turutan.Tulis mana yang rasa terpikir dalam otak jela.

K bye...wassalam..