Posts

Showing posts from November, 2013

Post tertangguh...

Assalamualaikum...

Quick update..Ini dia list post yang belum sempat nak update:

1) Korea part 1,2,3 ( hoi mampu ke)

2) Terengganu/Cherating part 1

3) Krabi/Phuket Part 1,2

4) My bussinesss...QASEH ?korang tau dak apa dia?nantikan kemunculannya

5) Ada lagi tertinggal apa...sapa nak request meh request cepat2 hahaha


bye bye bye


Simple GA - KLCC 3D Puzzle

Image
Assalamualaikum wbt..
Saja nak join GA ni.Nak mengembangkan balik blogger yg dah beku.macam best je macam menarik je kan? manalah tahu bertuah kan?
Sapa nak join, moh kita beramai2..


TARIKH TUTUP ADALAH 29 NOVEMBER PUKUL 12 TENGAH HARI
Admin, saya sudah follow blog dan facebook..
sekian.

Korea Trip 30 Oktober- 4 November 2013- Info Q & A

Assalamualaikum wbt..
Bila jari jemari masih terasa hangat dengan keterujaan untuk bercerita baiklah daku teruskan misi ini. Bilamana memori dan ingatan masih jelas.Tanpa membuang masa, jom get set go.
Cerita Trip ni bermula dengan soalan2 mengenai Trip, berapa harga pakej ,tiket flight dan belanja dan bagaimana boleh pergi?
soalan 1) Macamana boleh ikut trip ni? Trip ini adalah hasil sepakat dan persetujuan daripada unit kami & percutian kami mendapat kelulusan daripada bos kami sendiri ( macamana dapat kelulusan? OOTD dah tu).Perancangan trip ini telah dibuat daripada awal tahun lagi.So, sesapa yang nak piiii sila buat peracangan budget anda dan anda dan anda.Kalau kedekut nak berbelanja untuk berjalan, xyah jalan duk rumah saja..hahah kalau tgok org pi jalan jgn jeles plak yer..Anda buat anda dapat ( ada yang kena laser sat g :p..larikkkkk)..sebenarnya ini semua rezeki masing2.Perancangan dah dibuat.. Tetapi ketetapan masih daripaNYA..

 2) Apakah pakej yang ditawarkan dan agen…