Posts

Showing posts from December, 2008

buku n baca

byknyer buku nak habiskan baca..haha..aduhai...al-quran pun sama tak habis baca tahun ni..nk baca buku2 lagha gak ..nasibla

don't simply park your car..should be fair to other people??haha

Image
salam semua.harini ada kejadian buruk telah berlaku kepada diri aku dan aku tak pernah terpikir perkara mcm ni boleh jadi. disebabkan salah parking je tayar kena pancit dgn kena kopak cover.apa punya jenis manusia la ni.tahla..malas nak balas..biarlah tuhan je yg membalas perbuatan seperti ini..huhu.. Masa kejadian tu, semalam dalam kul 5.40 aku balik keje aku park kete mcm besa. Rasa mcm betul dah. Pastu balik la dgn senang lenang. Lagipun nak buka posa. So agak rushing nak masak spageti sbb teringin sgt. Masa tgh masak aku pi tgok kain jemuran..angkat tp aku mcm terpikir nk g tgok ke parking lot. Nampak Honda CRV hitam yg kononnya gah tu benti depan tu dgn pak gad. Apasal ?tah aku xpikir apa. Kul 9.30 dah masuk tido. Kul 12.30 terjaga tgok2 kawan aku bg mesej kata tersalah park. Aku igt park tempat dia.Xperla...tido balik. Esok aku nk g keje tgok2 ada notes kat wiper. Aku termalu n tergelak pasei aku silap park sebelah kete kawan aku tempat crv hitam.huhu..malu jee..aku perg keje tan…

twilight

semalam tgok..kegilaan baru sdg melanda..vampirism..hehe