1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, December 26, 2008

buku n baca

byknyer buku nak habiskan baca..haha..aduhai...al-quran pun sama tak habis baca tahun ni..nk baca buku2 lagha gak ..nasibla

Friday, December 5, 2008

don't simply park your car..should be fair to other people??haha





salam semua.harini ada kejadian buruk telah berlaku kepada diri aku dan aku tak pernah terpikir perkara mcm ni boleh jadi. disebabkan salah parking je tayar kena pancit dgn kena kopak cover.apa punya jenis manusia la ni.tahla..malas nak balas..biarlah tuhan je yg membalas perbuatan seperti ini..huhu..
Masa kejadian tu, semalam dalam kul 5.40 aku balik keje aku park kete mcm besa. Rasa mcm betul dah. Pastu balik la dgn senang lenang. Lagipun nak buka posa. So agak rushing nak masak spageti sbb teringin sgt. Masa tgh masak aku pi tgok kain jemuran..angkat tp aku mcm terpikir nk g tgok ke parking lot. Nampak Honda CRV hitam yg kononnya gah tu benti depan tu dgn pak gad. Apasal ?tah aku xpikir apa. Kul 9.30 dah masuk tido. Kul 12.30 terjaga tgok2 kawan aku bg mesej kata tersalah park. Aku igt park tempat dia.Xperla...tido balik. Esok aku nk g keje tgok2 ada notes kat wiper. Aku termalu n tergelak pasei aku silap park sebelah kete kawan aku tempat crv hitam.huhu..malu jee..aku perg keje tanpa pikir apa2 buruk yg jadi kat kereta aku..lepas traffic light depan tesco.. sekali rasa semacam je..kereta terhuyung hayang, temp. kereta pun tak naik. Panik!!
Aku pun masuk simpang mcd sg dua, g check tgok apa jadi kat tayar..cis...kena pedajal..Apa lg kol la body guard..hehe..dengan aliran air mata...kuikui..Then dia sampai kitorg g jumpa pak gad.Mula nak marah dah pada pak gad sbb rasa diorg buat. Tunggu dalam setengah jam la masa shif org berkenaan. Sembang2 rupanya bukan depa. Xperla..tetiba masa tunggu tayar flat terus. Tukar tayar mintak tlg pak gad..pastu g kedai tayar.Then, g setel kat management. g repot..diorg kata, u xnmpak xboleh nak tuduh.u perg jumpa itu owner la..adei...tahlah..malas la nak jumpa..n aku dah xde niat nk minta maaf..bukan nk tuduh dia..tp peristiwa berlaku dalam area kul 10-12 kot..sbb sampai kul 9.30 hujan lg..pastu kul 12 kawan aku balik..huhu..biarlah tuhan membalasnya..amin..





Thursday, December 4, 2008