Posts

Showing posts from September, 2011

i am quit

Image
I am totally in unstable state rite now.I am soo depress with work, with dh , with bla bla..

bye bye

Sedapnya tutti fruiti

Image
Salam semua..

Dengan jakunnya saya mengatakan tutti fruiti sangat sedap..Terima kasih pada mama hani kerana telah menyebabkan ku berjaya menjejakkan kaki juga setelah sekian lama mngidam..bukan ngandung tp ngidam ngada2 nak makan..hehe

Kalau dekat area USM ni paling dekat depan qbay mall tu ha. sebelah pusat gym apa kenama sudah lupa saya..

Tutti fruiti ni menyebabkan perdebatan dengan dh saya..hehe.. dia kata kedai kat sebelah tesco extra tu.hello itu makan2 la..sekali ternyata dia salah..yeay.. yang ni frozen yoghurt ok..sdapnya meleleh ayaq liuq bercakap sekarang ni..tapi gamba xsnap. Kalau pergi hari selasa ada 15% off sebab ladies day.

Sekarang ada student discount 10% off monday-friday.silalah browse website dialink

Masa pergi haritu sangat kejakunan .. dia ada 2 jenis cup.so kena kena isi sendiri flavour yang kita nak. Macam2 perisa duk ada tapi hrtu try 3 jenis, vanilla , red velvet ( pun adoo..ehhehe) dan strawberry..pastu buh topping kacang, gummy bear, buah kiwi dengan strawberr…