Sedapnya tutti fruiti


Salam semua..

Dengan jakunnya saya mengatakan tutti fruiti sangat sedap..Terima kasih pada mama hani kerana telah menyebabkan ku berjaya menjejakkan kaki juga setelah sekian lama mngidam..bukan ngandung tp ngidam ngada2 nak makan..hehe

Kalau dekat area USM ni paling dekat depan qbay mall tu ha. sebelah pusat gym apa kenama sudah lupa saya..

Tutti fruiti ni menyebabkan perdebatan dengan dh saya..hehe.. dia kata kedai kat sebelah tesco extra tu.hello itu makan2 la..sekali ternyata dia salah..yeay.. yang ni frozen yoghurt ok..sdapnya meleleh ayaq liuq bercakap sekarang ni..tapi gamba xsnap. Kalau pergi hari selasa ada 15% off sebab ladies day.

Sekarang ada student discount 10% off monday-friday.silalah browse website dialink

Masa pergi haritu sangat kejakunan .. dia ada 2 jenis cup.so kena kena isi sendiri flavour yang kita nak. Macam2 perisa duk ada tapi hrtu try 3 jenis, vanilla , red velvet ( pun adoo..ehhehe) dan strawberry..pastu buh topping kacang, gummy bear, buah kiwi dengan strawberry .rm20 hambik sebab tatau plak kena timbang.muahaha.. maklumat lanjut tgk website dia.

Kita boleh makan situ atau tapau.haritu tapau je.ingat mcm yoghurt biasa.rupanya dia kena buh kat tempat sejuk dalam peti ais.kira mcm aiskrim jugakla.


wah meleleh ayor liur sebab puasa harini.hehe



pinjam gambar sat na tuan rumah http://www.abgshah.com/2011/08/tutti-fruitti-yang-horror.html saya xsempat snap gambo.hehe

Comments

  1. tutti frutti memang sedap gila.. tapi cepat cair.. kena makan cepat-cepat baru best.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?