Posts

Showing posts from March, 2011

Promosi Red Velvet Cupcakes APRIL

Image
Assalam.. Disebabkan sambutan yang memberangsangkan, saya akan membuat promosi sekali lagi dibuka pertengahan april ( tarikh akan diberitahu kelak) bagi sesiapa yang berminat nak rasa kek yang tengah hot sekarang ni. Anda akan dapat percuma 3 pieces red velvet cuppy size s jika dapat mencari lagi 8 orang kawan anda yang nak merasa kek ini.harga 3 pieces/rm5 cup size s. Sila layari www.julz-choc.blogspot.com untuk maklumat lanjut. thank you ~julz choc~

5 hari lg dup dap dup dap..hehehe

Image
Assalam kepada semua..


Gumbira sebab:
1) nak dekat 2tahun dah ni.Apa yang 2 tahun tu? 2) nak g bercuti yahuuu 3) alhamdulillah dengan jualan di blogku http://www.julz-choc.blogspot.com.silalah/ menjenguk.ni ada produk baru:
red velvet cupcake size s.terliur ?sila order.heheehe
pop the cake and the cake will pop you back?menarik?tertarik?Sedih sebab: 1) Only Allah swt knows why..tett..end..nanti ramai kata cukuplah mengeluh2.cukuplah sedih2.hehehe..So, i just pray to Allah to take this sorrowness away.InsyaALLAH you'll find your way.

Serabut..
1) banyak kerja xsiap lg..biasalah kan kerja xsiap2 tu normalla kan.huahahah.Kerja semakin hari semakin bertambah.Bila masa akan berkurang ye dak?2) Rumah bila nak settle ni?lemas dah haih

Issu:

1) Tahun lepas kan saya outstation merata-rata.Bayangkan tahun lepas boleh kata seantero dunia merantau bermusafir lalu.Tahun ni belum lagi.Tungguuu akan ke tempat jauh lagi pada kali kedua d…

Angsa Hitam itu..

Image
Salam siaran..


Hehe.lama dah xambik waktu keje update blog.xde masa.Ni sekarang waktu rehat .Jam menunjukkan 1.03 pm.ok?kutla ada sapa quiry hahahaha..

Ok, berbalik pada entry ni.Rasanya macam lama dah tak update pasal movies.Sebab rasanya dah lama xde movies yang bagi kesan mendalam. Pelakon dalam cerita ni pemenang oscar pelakon wanita terbaik iaitu natalie portman.Yahudi ni.hahaha.Sabar sajalah.Ok jom kita tengok jalan cerita dia.

Movies preview..

Kisah seorang penari ballet bernama Nina yang tinggal bersama mak dia sahaja.Mak dia bekas penari ballet.Perangai mak dia ni pun agak pelik sebab macam obses dengan kecantikan anak dia sendiri,banyak scene menunjukkan mak dia melukis gambar nina dalam keadaan menangis.Plot dia bermula masa Nina pergi audition untuk role watak Swan Queen. Cikgu dia nama Thomas. So macam biasala, bila dah ada audition banyak persaingan. Saingan dia Lily lakonan Mila Kunis ,yahudi juga ni.Masa 1st time pemilihan dilakukan , Nina macam tak berapa yakin dengan dir…

Short update

Assalamualaikum.... Nampaknya bulan March dah menjelma.Macam terasa ingin berpatah balik ke bulan 1 dan 2.Banyak lagi perkara yang dijanjikan pada diri sendiri, kepada tuhan,keluarga dan opis yang tak tecapai.. Dan dalam 2 bulan ni walaupun terasa panjang dan singkat bagi sesetengah orang, berbeza sebab semua tu bergantung pada diri kita sendiri. Saya ni tak banyak membaca tapi suka menulis.Kadang2 keperluan membaca tu macam diabaikan oleh sesetengah kita.Termasuk saya.Tulis je lintang pukang macam karton.hahaha.. Sebenarnya nak update cerita ke Cameroon Higlands dgn Hiking ke Kerachut.Tapi kamera plak xde bateri.Asyik hold je nak updatenya.Tapi alang2 dah ada mood nak menulis ni.Lebih baik kita bebel je.hehehe.Banyak perkara yang berlaku pun asyik update dekat FB. Bila muhasabah balik diri sendiri, selalu terfikir,apa yang diri ini dah buat dalam bulan1 dan 2 ni.apa yang berlaku/ada perubahan yang lebih baik??atau lebih buruk??macam sama je dan mendatar..hish..Bos saya pernah kata, orang…