Posts

Showing posts from October, 2011

Renovate rumah

Image
link : http://midcenturymodernlove.com/2011/07/05/keeping-calm/

assalamualaikum..



Maaf bz sbb

: rumah on renovation
: memangku bos for 3 months is also a challenge but the benefits is coming sbb director already telling me about the memangku allowances.hehehe...wait sajala..

p/s: going for holiday next week dekat damai laut resort,lumut.thanks puan mash sbb update..:)


wassalam

After raya story mori..

Image
Assalamualaikum..

Ya ampun bz yang amat. Ni baru sempat nak update. Sori ye tuti..meh aku update cerita basi 2,3 minggu lepas..hehe

Minggu lepas raya tu wahid my best buddy yang nun dari Perlis datang untuk ke kenduri Atiqah Rizan, my best buddy jugak masa matrix aka my roomate masa dekat KMPP dulu.Alhamdulillah, finally kahwin jugak hang noo...even laki hang mooda dari hang.hihihi

Lepas raya haritu ramai pelawat yang datang ke rumah. Xmenang tangan lepas raya..hihi..Tapi semua familia. Dapat jugak depa datang rumah kami yang xseberapa ni.Alhamdulillah ada rumah juga kan?

Lepas raya, sepupu hubby dan familia datang dari kelantan bawak anak dia daftar ke USM.Kira first time jugalah depa datang. Sehari semalam. Wah macam2 buah tangan yang depa bawak. Beras siam, hak ceroi2 tu .saya suka hubby xsuka.Keropok lekor kesukaanku selalu dan apa lagi sudah lupe.Terima kasih kak yan dan abg nei. Mana kurang harap dimaafkan. Nanti ada masa kami pi kelate pulop.

Lepas 2,3 hari kemudian kalau xsilap mak…