Posts

Showing posts from November, 2011

Orang ada blog nak buat blog.nyemak trafik je..padahal xmenarik pun kan?hehe

salam semua.

Mood: Perlu ke delete? tanya diri sendiri.sendiri jugak yang jawab.hehehe

PENIPUAN 1

p/s: lepas baca, kalau nak gelak ke, nak kata saya bodoh ke,lemah ke, lembik ke, lembut ke.mengaibkan diri sedniri ke..saya xkesah tp niat saya nak bgtau org lain je..ok?.tanya diri sendiri dulu..katakanlah kena kat diri sendiri,.ada ke org ngaku nak kena kat diri sendiri?mesti xde kan. mesti ada yg kata aku xsebodoh ini.ok stop dengan mukadimah. nah sila baca..sbb bkn aku sorg je dah kena..ada lg..huhu :*Assalamualaikum semuaCerita masih panas ni.Baru je terkena hari jumaat baru ni. Dengan produk ROSET lahanat ni..huish.. Modus operandi sama je dengan yg dicertkan dalam mana2 forum..Dalam duk berhati2 lepas kena train dengan hubby pun terkena. Lokasi: Giant Bayan Baru , Penang yang memang byk sampah sarap masyarakat penipu duit orang. Jam: 1.30-1.45 petang.PRODUK : ROSET ( Induction cooker, vacuum cleaner ( sedut air dan habuk), multi cooker, water filter Amount: Rm2880.Jumaat lepas,lps siap beli barang dari giant. Ada sorang budak pompuan ni offer mug pada kawan saya. P…

I love to write what i love..ayat apakah ni?

salam semua..

ya ampun..semua cerita dah jadi basi basa dah rupanya..hehehe

---pending satu cerita--- pergi pangkor/lumut/teluk intan..nanti ye..

kepala still serabut memikirkan macam2..hehe cam biasalah hidup terumbang ambing terbalik.karam je belum.tipulah kalau ada orang kata, eh saya takde masalah dalam hidup saya.perlu tunjukkan pada semua orang? oh tidak...

one of my blogger friends say that, why do your blog so 'cenderung' to write something that is not happy? always write about your sadness, ur angriness( ada ke perkataan ni?).hahaha macam nak buat sarang burung.your feelings. Your bad thought...kiranya at a negative side.

yes.. and my closest family member too. why do you need to tell those bad things.. hurm..

seems like i am not a happy person right?

and then another person wrote, i dont know either she point it on me or someone else. it sounds like this, she doesn't agree if someone wrote about what they feel and bla bla.. yes i read her blog and she only write her ha…