Posts

Showing posts from January, 2013

Cerita kelahiran kamu airis fatiha part 2

Sambungan......
15 Oktober 2012
Sebelum admit tu balik dulu rumah dekat Paya Kechik makan ikan patin..kempunan woo kalau xmakan. Sebab? lepas bersalin kena pantang lama baru boleh makan semula..sebab? err kan ikan berbisa.. Jam 2.30 pm admit wad kenanga Hoshas.Mulanya patut masuk Wad Kenanga 3.Fullhouse.Makanya masuklah Wad kenanga 4.Register bagai semua dekat kaunter, lebih kuerang pukul 4 pm dapat katil tepi tingkap.Saya tak request yang bilik pun.Ntahlah kenapa masatu rasa macam taknak duduk dalam bilik.takut hehehe..Dekat open space tu ada 6 katil, memang luas dan selesa pun even bukan 1st class.Hoaspital baru mcm tula..toilet pun dekat.selang satu katil saya ada ibu muda, umur 18tahun.Admit sebab air ketuban dia dah terkeluar awal ( 32minggu)..So kena tahan.Katil menghadap saya di sebelah depan ada seorang perempan Vietnam duduk Bentong.Pregnant kembar, seksa je tengok huhhu.. 
Oklah lepas dah admit tu, doc check degupan jantung baby.Mula2 denyutan jantung baby tak stabil.Mungk…

Busy mummy in the house..

Assalamualaikum..

Maaf sorry.Saya tak dan nak updatelah kawan2 semua.Banyak cerita nak tulis tapi asik xdan je.tgokla last update pun masa dalam pantang lg bulan nov.kena buat list cerita nak update ni takut lupa..oklah apa2pun selamat tahun baru 2013 yer semua :) daaa