Posts

Showing posts from September, 2010

Apabila ku teringat ...kembang kembung ...

Image
1. ina , julai dan saya...masa kat tapak pesta
masani tembonnnn...
2. ina,saya, su dengan zakiah..eheh..

3. saya, kak wa dgn kak yati...masa konvo..

4) Ni masa dekat FRIM.bulan puasa..dengan wahid n popo..
- Siap merayu2 dekat mak masa nak pergi sini..hehe
gambar nostalgik btul..
5) dari kiri wahid, saya, ida , tuti dan haneem.Ni dinner masa final
year dekat padang kawad..

6) Kak mun,kak jan, kak yati,ina , saya dan wani..

Home deco..

Image
Salam semua...

Harini duk usha2 home deco punya gambar je kat internet.Tapi tengok2 website lain asik guna gambo yang sama je..

Yang ni dari web freshome.com

Ayat yang ditaip untuk mencari small apartment deco..hehe

Kalau boleh rumah saya tu saya nak hias lawa2 walaupun sizenya tecit tapi nak nampak comei, cantik dan segala yang baik2 sahajala..yang penting?selesa...bukan kerjasama ye..

So nak mintak pendapat kawan2 la..yang mana cantik dan lawa di mata anda..hehehe

1) yang inikah?

2) ini?ala comeinyakan yang ni?sweet n syumei...
3) yang ni mcm seswai....yela rumah sempit..

ini kah?

Kalau ada sesapa yang kenai interior designer silalah bgtau..eheheh( mcm byk duit)...hihi

Enjoice...

Saya memang terasa....saya memang emoo harini..

itu sahaja.........babaiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!bukan saya nak cari gaduh....atau nak bergaduh..yer saya memang xpaham pasal org yang ada anak....!!!fullstop....malas dah cakap hal ni dgn org lain yang xpaham2...malas dah !!!!!!!!!!emooooo...........

Kisah penanaman beramai2 pada hari raya?

Image
Salam semua...


Salam siaran...salam raya..raya lagi kan?walaupun harini dah raya ke -8.Kita kan beraya selama sebulan.Macam puasa la jugak.Ada tak kawan2 yang rindu nak baca rintihin, leteran dan bebelan saya?


Kepada TUTI...amboi aku tau hang seronot sebab hubby n baby iman ke france.Wah seronok mereka beraya di europe gitu...Tapi aku dengaq menara eiffel kena tutup kenapa tah.Aku pun lupa pasai aku xberapa nak baca paper tu sampei habih..hehehe..

Kepada Kelly dan Mizwa yang mengajakku beraya di rumah n kampung masing2 di Pahang.Terimas kerana mengajak tetapi macam biasalah dah nama raya..Duk kampung jela.hehe..


Kepada kawan2 blogger yang lain...Beraya lagi ke?hehe
Berbalik kepada tajuk di atas...apesal pulak penanaman beramai2?Ini tiada kaitan dengan kes pembunuhan Datok S dan rakan2 ye..hehe..jangan salah sangka.Saja nak mensensasikan tajuk.Nanti takde orang nak baca pulak.

Semua kejadian ini berlaku di rumah ibu mentuaku..Kita lari sikit daripada tajuk raya, lemang, ketupat , rendang...b…

Selamat Hari Raya

Salam semua...

Selamat Hari Raya Kepada semua kawan2...Esok saya akan pulang ke kampung halaman.Tapi sekarang ni tengah duk demam ..Kejap elok, kejap xelok..Dapatlah MC 2hari.Nak buat camana.org jarang demam...Macam nila..Oklah..Minta maaf kepada semua dari hujung rambut ke hujung kaki..Jika ada tersalah dan silap semasa berblogging, harap dimaafkan...

sekian...semoga tahun ini lebih bermakna daripada tahun sebelum2nya..amin

Tagged dari sifu mizwa

Image
Salam siaran, diharap semoga pembaca setiaku masih setia membaca sbbnya sejak akhir2 ni kejenya asik membebel dan xpuas hati je pok pek pok pek..rubbish je ..hehe..oklah ni tagged dari puan mizwa yang saya selalu kaco sms dia tanya petua masak n macam2.hehe

Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?
HOT?Panas?api...takott...Taklah..biasa je I am cool

Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg
Soalan 3: Cerita pasal gambar nih..? ni bukan gambo wallpaper saya..gambar wallpaper tu selalu tukar2 sebab kena webshots..hehe.ni gambar masa tecit..comei dak?hehe

4: Kali terakhir makan PIZZA..?
Awal puasa..sebab tak sempat nak masak.Dominos pizza.sedap2..order dengan tepon je.5minit nak berbuka sampai..

Soalan 5:Lagu terakhir anda dengar..?
Lagu raya..Balik kampung-sudirman kat pc depan nu ha..

Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?
erm..tgok komputer.hehehe

Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil name ape?
juli, ju, ngah, mokcik (ini pun ada?)hehehe


Soalan 8: Tag lagi 5 orang…