1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, January 30, 2009

underworld 3-rise of the lycans




Malam td tgok movie kat gsc qb. Dah 3minggu xde aktiviti wayang-wayangan bersama habib. bosan la xde citer beh.last movie citer adam sandler bedtime stories. Tapi dengar citer adam sandler tu penyokong israel..haha.lama dah duk boikot2 sesetengah produk. Berbalik pada cerita underworld. Jalan cerita best. Mantap. Sbb yg sebelum ni duk tgok jugak.Tp yg ni dia flash back kenapa lycans lawan dengan vampire. Kalau sapa yg pernah tgok yg sebelum ni, mmg kenal dgn watak heroin tu si selene. Rupanya watak yg uw-3 ni kakak dia waktu zaman dolu2 sonja . Dalam citer ni pun ada citer pasal elders (vampire) mcm cerita twilight. beli buku twilight last2 tak habis baca.agak pemalas sungguh membaca saya ni..huhhuh

Thursday, January 29, 2009

good song which dedicated to habib

Stay-estrella

Sounds straight from the twilight
Has me up all night
I can’tFall asleep
coz I keep thinking of you

And I saw a shadow,
outside my window
And it’s you!
All my sorrows flew away,
Hush keep quiet hear me say
I don’t ever want you to go
Please stayWith the moonlight
dancing free

And there’s no one but you and me
There’s no reason to go away
Please stay
Making up a story
It’s the way you’re looking at me

If you think that this is funny
It’s just you
Try and think about it
If your heart is closed
don’t lock it
Put your keys back in your pocket, t
hink this through

after balik kg..




lamanya tak update blog ni..wahh..balik kg sangat havoc.dapat tgok ank buah ke-2..hero jugak..namanya rayyan iskandar, hehe..glemer sungguh nama.abg dia qayyum izzudin..feel fresh n release bila balik kg.tp bz la dgn persiapan. agak kelam kabut sikit..tp sebelum balik tu order cupy dkat kak aimi kat taman temerloh jaya. sedap woo..hingga minjilat jari. saja nk bg adik dgn iqah rasa sbb diorg xpernah makan cupy..cian..hrtu beli kat bibud diorg jelesh..haha..yeke..jgn marah iqah n adik..huhu..ltihla..ni dah start keje..berlambak koje ku..huhu...yg kiri tu qayyum n kanan rayyan..sama je.qayyum masa lahir berat 2.3kg.iron berat dia 2.6kg.hehe..sukernya dapat dua org hulubalang kecit2.haha..cucu makcik maimuna n pakcik mak not..hehe



Monday, January 19, 2009

19-1-09

Sudah lama tidak memblog dalam blog tersayang ni. Sangatlah tiada masanya nak merepek2..dah masuk tahun baru ni macam2 hal nak kena buat. Tambahan lg dah nak masuk alam rumah tangga ni.Sibuk dengan macam2 hal yg nak kena setel..Harini dapat anak buah baru.seronoknya..Nak tgok masa balik raya cina ni..tungguu...