19-1-09

Sudah lama tidak memblog dalam blog tersayang ni. Sangatlah tiada masanya nak merepek2..dah masuk tahun baru ni macam2 hal nak kena buat. Tambahan lg dah nak masuk alam rumah tangga ni.Sibuk dengan macam2 hal yg nak kena setel..Harini dapat anak buah baru.seronoknya..Nak tgok masa balik raya cina ni..tungguu...

Comments

  1. salam nor... ni kak aimi ni.. nak confirm semula dgn nor..jadi ke nak order cupcakes 25pcs tu???

    ReplyDelete
  2. salam nor.. esok akak dah cuti.. tu yg bgtau hari ni gak.. sabtu nanti akak maybe hantar around 10am... nanti blh tak nor bg address?? explain sket rumah yg mana satu, supaya senang nak cari.. lagi satu, kalau nor dah bank-in payment, nanti email akak ya... total RM42.. email akak: aimi_jalina@yahoo.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)