1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, October 9, 2014

Mood rindu is on...i will make a comeback.i promise

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..


I missed a lot to write..Rindu rasa macam nak peluk2 pc hahaha melampau lah tu..

Yerla blog ni dah macam diari kot. Dah bertahun-tahun ..makin lama makin slow nak menulis.Banyak sangat distraction kot? ( ini merupakan alasan tidak kukuh untuk seorang pemalas).

Punyalah sikit post tahun ni. Kalau ikutkan list nak pos banyak sangat. Dulu boleh kata satu minggu 2/3 post.
Hai adakah ini penangan adanya FB.WHATSAPP,INSTAGRAM ? orang yang bukan buta IT macam daku ni semua taram. Kecuali twitter.

Tak berapa suka sangat twitter sebab mungkin diri sendiri yang tak pandai guna agaknya..haha mengaku sangat..

ok mari buat list post yang pending

1) bersalinkan irdhina sofia

2) cerita ke melbourne.

3) my fb page (bussiness page) promosi sikitlah..


Itu sahaja setakat ni, jangan bagi harapan besar pada para pembaca dan diri sendiri..daaa..

wassalam