Posts

Showing posts from 2016

Its has been a while :)

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Image
Assalamualaikum.

Harini saja nak share dan update tentang produk simplysiti. Mesti korang besa dengar. Takkan xbiasa kot. Saya pun ada jugak pakai beberapa produk daripada Simplysiti. Saya ni jenis yang tak berapa pandai sangat dengan barangan kosmetik ni, kadang beli yang kecik dan test dulu sesuai tak. Sebab ada certain yang xsesuai buatkan rasa gatal disebabkan chemical atau bahan dalam tu.So terus stop. Asas penggunaan kosmetik nak tahu sesuai ke tak, kita test dalam 3 bulan. Tapi kalau dah rasa xsesuai stop la terus.
La ni nak cerita pada produk SimplySiti ni. Masa mula keluar produk kosmetik yang diasaskan Dato CT dulu ramai yang ragu-ragu berkesan ke x. Tapi produk ni dihasilkan dekat KOREA. Tengoklah penyanyi K-POP diorang,ala-ala flawless gitu. Dato CT pun katanya dah buat kajian hampir 2 tahun dengan teknologi di sana. So, banyak dah yang pakai kata bagi hasil yang baguih bak kata org utara la..:)

Dah masuk tahun ke 6, sambutan produk ni makin menggalakkan dan banyak maklum bal…

Selamat datang 2016

Assalamualaikum,

Tahun 2015 berlabuh tirai begitu sahaja berlalu pergi dengan penuh kenangan. Banyak kenangan sebenarnya. Meh nak share sikit apa yang berlaku sepanjang tahun 2015. Mana yang ingatlah ni. Yang tak ingat tu nak buat macamana dah tak ingat hehe..
Jan- x Feb-x March- Anniversary yang ke 6. April- Berjalan ke Jepun. Janji nak update dekat sini dengan ceritanya tapi tak update pun kan. May- Sambung jalan ke Jepun jugak la. 1st birthday Irdhina Sofia. Tak celebrate sangat pun. Buat kecil kecilan je dekat taska. Kek pun ibu buat sendiri je. Jun- x Julai-Birthday saya. Birthday yang paling sedih dalam sejarah kehidupan. Ogos- x September- x Oktober- Birthday Airis. Ibu buat simple jugak, bagi dekat taska tembikai dua bijik dan goody bag simple je la. Dekat rumah pun simple jugak. Sesedap rasa je..Hadiah ibu dengan ayah tak bagi apa pun. November- Berjalan ke langkawi seminggu sebelum cuti sekolah. Sedih jugak time ni, spec mata hitam jenama GUESS hilang dalam kereta sewa. Cal…