Posts

Showing posts from January, 2014

Goodbye 2013

Assalamualaikum wbt...


Dengan berlabuhnya tirai 2013,nak buat rumusan sikit utk sepanjang tahun 2013.Ada happy ada sedih ada macam2..

1. Tahun keibu-bapaan

Tahun ni mmg banyak mengajar daku erti menjadi seorang ibu kepada cik Airis Fatiha ..Dengan macam-macam hal la.1st time management, mana nak jaga anak, nak masak, nak bla bla bla..2nd susu? oh ini dia cabaran zaman la ni.Kan sekarang ni mmg dipentingkan penyusuan ibu kalau bolehnya sampai 2tahun. Ibu xdapat sampai 2tahun sayang fatiha, sampai 6bulan fully bf, satu tahun bf + campur. Lagi satu pulak, pada bulan 8/9 ibu disahkan pregnant lagi.
2. Travel
Hambik ko tahun 2013 ni tahun balas dendam la kiranya.Dimulai dengan pergi Sabah masa anniversary kami pada bulan 3, lepas tu Krabi/Phuket bulan 6/7 .Penghabisannnya Korea.( tak update lg).
3. Bisnes
Start bisnes semula dengan macam2 produk yang ada sbb nak tambah duit dan zero hutang. Produk kesihatan QASEH, baju nursing, keperluan ibu & anak, tart, kek red velvet , tepung prem-mix dan …