Goodbye 2013


Assalamualaikum wbt...


Dengan berlabuhnya tirai 2013,nak buat rumusan sikit utk sepanjang tahun 2013.Ada happy ada sedih ada macam2..


1. Tahun keibu-bapaan

Tahun ni mmg banyak mengajar daku erti menjadi seorang ibu kepada cik Airis Fatiha ..Dengan macam-macam hal la.1st time management, mana nak jaga anak, nak masak, nak bla bla bla..2nd susu? oh ini dia cabaran zaman la ni.Kan sekarang ni mmg dipentingkan penyusuan ibu kalau bolehnya sampai 2tahun.
Ibu xdapat sampai 2tahun sayang fatiha, sampai 6bulan fully bf, satu tahun bf + campur. Lagi satu pulak, pada bulan 8/9 ibu disahkan pregnant lagi.

2. Travel

Hambik ko tahun 2013 ni tahun balas dendam la kiranya.Dimulai dengan pergi Sabah masa anniversary kami pada bulan 3, lepas tu Krabi/Phuket bulan 6/7 .Penghabisannnya Korea.( tak update lg).

3. Bisnes

Start bisnes semula dengan macam2 produk yang ada sbb nak tambah duit dan zero hutang. Produk kesihatan QASEH, baju nursing, keperluan ibu & anak, tart, kek red velvet , tepung prem-mix dan mcm2 lagi. Boleh like page mamaairishop yer di www.facebook.com/mamaairishop.

4. Harta

Beli lagi satu rumah dekat Bertam dengan harga boleh tahan jugak sebagai persedian untuk pindah ke seberang sbb opis katanya nak pindah ke sana.

5. Famili

Mertua dapat menunaikan haji pada tahun ini alhamdulillah n one more sad sad story about my own family.(abaikan)


6. Blog , instagram, facebook

Macam2 buh,banyaknya pasal anak sulong la..apa lagi..hehehe..tp blog mcm sawang je macam sawang je..ada 14 post.Makin lama makin kurang..hahaha
Tahun 2014 ?

Nanti kongsikong sikongsini kemudian ..

Wassalam...


Comments

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?