Monday, September 9, 2013

Nervous




Assalamualaikum..

Biarlah daku berbicara di dalam ini.Kalau di fb ramai sangat yang perasan.Dekat sini xde sangat orang lalu lintas.Traffic pun low.Rasanya I am expecting for a new little one.Tapi tak pergi check doktor lagi. Ikut planning next year tapi rezeki tuhan nak bagi.Terima seadanya .
 Akan berjumpa dengan doktor end of this week.Sori, bukan ibu tak excited tapi ibu bz sket dengan kakak airis lagi.Airis jadi kakak?hahaha kesian kecik2 jadi kakak. 

Bulan oktober nak pergi trip office lagi, bawa Airis dan husband ke KOREA SELATAN.Tiket apa semua dah beli.Cuma persiapan baju je belum beli.Kpop lah sangat.Padahal xlayan pun kpop2 ni.Yang ku tahu Anyiong haseyoh dan kimchi...


kbye....

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..