1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, September 9, 2013

Nervous




Assalamualaikum..

Biarlah daku berbicara di dalam ini.Kalau di fb ramai sangat yang perasan.Dekat sini xde sangat orang lalu lintas.Traffic pun low.Rasanya I am expecting for a new little one.Tapi tak pergi check doktor lagi. Ikut planning next year tapi rezeki tuhan nak bagi.Terima seadanya .
 Akan berjumpa dengan doktor end of this week.Sori, bukan ibu tak excited tapi ibu bz sket dengan kakak airis lagi.Airis jadi kakak?hahaha kesian kecik2 jadi kakak. 

Bulan oktober nak pergi trip office lagi, bawa Airis dan husband ke KOREA SELATAN.Tiket apa semua dah beli.Cuma persiapan baju je belum beli.Kpop lah sangat.Padahal xlayan pun kpop2 ni.Yang ku tahu Anyiong haseyoh dan kimchi...


kbye....

4 comments:

  1. hello julie! dah ada second one?! congrates! rezeki Allah jangan di tolak ye dak! congrates again semoga dilimpahi barakah sentiasa dan happy selalu ye. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaALLAH kn p jumpa doktor dulu br tau btui ke dak.:) tq banyak2 azura.same goes to u too

      Delete
  2. wow,
    congratulations :)
    i wish me too... tamak haloba tul.. tak cukup dgn twins :p

    ReplyDelete

Comment