Posts

Showing posts from March, 2016

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Image
Assalamualaikum.

Harini saja nak share dan update tentang produk simplysiti. Mesti korang besa dengar. Takkan xbiasa kot. Saya pun ada jugak pakai beberapa produk daripada Simplysiti. Saya ni jenis yang tak berapa pandai sangat dengan barangan kosmetik ni, kadang beli yang kecik dan test dulu sesuai tak. Sebab ada certain yang xsesuai buatkan rasa gatal disebabkan chemical atau bahan dalam tu.So terus stop. Asas penggunaan kosmetik nak tahu sesuai ke tak, kita test dalam 3 bulan. Tapi kalau dah rasa xsesuai stop la terus.
La ni nak cerita pada produk SimplySiti ni. Masa mula keluar produk kosmetik yang diasaskan Dato CT dulu ramai yang ragu-ragu berkesan ke x. Tapi produk ni dihasilkan dekat KOREA. Tengoklah penyanyi K-POP diorang,ala-ala flawless gitu. Dato CT pun katanya dah buat kajian hampir 2 tahun dengan teknologi di sana. So, banyak dah yang pakai kata bagi hasil yang baguih bak kata org utara la..:)

Dah masuk tahun ke 6, sambutan produk ni makin menggalakkan dan banyak maklum bal…