Tagged dari sifu mizwa

Salam siaran, diharap semoga pembaca setiaku masih setia membaca sbbnya sejak akhir2 ni kejenya asik membebel dan xpuas hati je pok pek pok pek..rubbish je ..hehe..oklah ni tagged dari puan mizwa yang saya selalu kaco sms dia tanya petua masak n macam2.hehe

Soalan 1: Adakah anda rasa HOT..?
HOT?Panas?api...takott...Taklah..biasa je I am cool

Soalan 2: Upload wallpaper PC/laptop yg anda gunekan skrg

Soalan 3: Cerita pasal gambar nih..? ni bukan gambo wallpaper saya..gambar wallpaper tu selalu tukar2 sebab kena webshots..hehe.ni gambar masa tecit..comei dak?hehe

4: Kali terakhir makan PIZZA..?
Awal puasa..sebab tak sempat nak masak.Dominos pizza.sedap2..order dengan tepon je.5minit nak berbuka sampai..

Soalan 5:Lagu terakhir anda dengar..?
Lagu raya..Balik kampung-sudirman kat pc depan nu ha..

Soalan 6: Apa yg anda buat selain selesaikan tag nih..?
erm..tgok komputer.hehehe

Soalan 7: Selain nama sendiri anda dipanggil name ape?
juli, ju, ngah, mokcik (ini pun ada?)hehehe


Soalan 8: Tag lagi 5 orang…
1)mamadidil
2)mash

3)madey
4)kak syaz
5)yazid
Soalan 9: Siapa orang no. 1...?
cozmate...stafmate...hehehe

Soalan 10: Katakan sesuatu pada orang no. 5...?
ini budak banyak emo...tapi hati ada baik..

Soalan 11: No.3 ade hubungan ape dengan die...?
oo budak ni...ni guider masa g rakit..haha

Soalan 12: Bagaimana pulak dengan no.2...?
anak dia banyak perangai..tp comei..hehe

Soalan 13: Kata2 cinta dengan orang no.4...?
erm...lap u kak syaz sebeb suka beli dr i..beli jgn xbeli..hehe

Soalan 14: Berikan 5 fakta yg anda tahu pasal orang yang anda tag.?
1. semua memang kenal dan pernah bersua muka
2. semua ni ada kaitan dengan USM..hahaha
3. suka tgok belog kamu kamu
4. semua melayu islam..harusss
5. 3 dah kawin dan beranank, 2 lg single but not available.


Maka?kalau rajin, jawabla..

Comments

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?