Home deco..

Salam semua...

Harini duk usha2 home deco punya gambar je kat internet.Tapi tengok2 website lain asik guna gambo yang sama je..

Yang ni dari web freshome.com

Ayat yang ditaip untuk mencari small apartment deco..hehe

Kalau boleh rumah saya tu saya nak hias lawa2 walaupun sizenya tecit tapi nak nampak comei, cantik dan segala yang baik2 sahajala..yang penting?selesa...bukan kerjasama ye..

So nak mintak pendapat kawan2 la..yang mana cantik dan lawa di mata anda..hehehe

1) yang inikah?

2) ini?ala comeinyakan yang ni?sweet n syumei...
3) yang ni mcm seswai....yela rumah sempit..

ini kah?

Kalau ada sesapa yang kenai interior designer silalah bgtau..eheheh( mcm byk duit)...hihi

Enjoice...

Comments

  1. juliez..
    aku suka yg pic 1st tu..so simple.xsuka serabai2.best wes dh ada umah.aku ni bila la nk brumah.hehe

    2T

    ReplyDelete
  2. saya suka yang no 2!!! nice sebab warna putih cantik cantik! :)

    ReplyDelete
  3. aku sama pendapat ngn mek tuti..yg 1st simple, modern n kotemporari..hg pi la risik22 si bone..hahaha..dia kan ID leh adjust22 herga ke

    WAHID

    ReplyDelete
  4. haaa..apa lata eric.hehehe..mesti marvellous dia punya sentuhan..bestla umh sendiri leh deco..

    WAHID

    ReplyDelete
  5. tuti, zura n wahid;masalah rumah xselesai lg duk sibuk nak deco rumah kan aku nii?hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)