5 hari lg dup dap dup dap..hehehe

Assalam kepada semua..


Gumbira sebab:

1) nak dekat 2tahun dah ni.Apa yang 2 tahun tu?
2) nak g bercuti yahuuu
3) alhamdulillah dengan jualan di blogku http://www.julz-choc.blogspot.com.silalah/ menjenguk.ni ada produk baru:

red velvet cupcake size s.terliur ?sila order.heheehe

pop the cake and the cake will pop you back?menarik?tertarik?

Sedih sebab:

1) Only Allah swt knows why..tett..end..nanti ramai kata cukuplah mengeluh2.cukuplah sedih2.hehehe..So, i just pray to Allah to take this sorrowness away.InsyaALLAH you'll find your way.

Serabut..

1) banyak kerja xsiap lg..biasalah kan kerja xsiap2 tu normalla kan.huahahah.Kerja semakin hari semakin bertambah.Bila masa akan berkurang ye dak?

2) Rumah bila nak settle ni?lemas dah haih



Issu:

1) Tahun lepas kan saya outstation merata-rata.Bayangkan tahun lepas boleh kata seantero dunia merantau bermusafir lalu.Tahun ni belum lagi.Tungguuu akan ke tempat jauh lagi pada kali kedua dan kali ni lebih prepared rasanya.InsyaALLAH..Sampai ada sorang jiran tegur, tak pergi outstation mana2 dah ka? sat aku jawab, minta maaf la ni dah terbalik.hehehe
2) Hina sangat ke Proton BLM?
3) I just hate 'the factories'....
4) Sukar dan terbantut dengan blog ni.Need to write appropriate words, kosa kata, grammar, penulisan...arghhh...tidak bebas.terbantut..terlarang n bla bla bla..
the end..

Comments

  1. hai juli!
    nampak sedapnye kek tu..kalau awak dekat saya dah tempah dah.. heee..

    anyway, proton blm okay aperrrrrh..comels je...

    ReplyDelete
  2. huiyooo.. seantero dunia? best giler..

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)