Monday, November 18, 2013

Simple GA - KLCC 3D Puzzle

http://marqiscareno.blogspot.com/2013/11/simple-ga-klcc-3d-puzzle.html#comment-form 

Assalamualaikum wbt..
Saja nak join GA ni.Nak mengembangkan balik blogger yg dah beku.macam best je macam menarik je kan? manalah tahu bertuah kan?
Sapa nak join, moh kita beramai2..
 

TARIKH TUTUP ADALAH 29 NOVEMBER PUKUL 12 TENGAH HARI

Admin, saya sudah follow blog dan facebook..

sekian.

4 comments:

  1. kenit terjah sini dari segmen yg sama ... semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  2. terjah sni dari segmen yg sama..
    good luck..

    ReplyDelete
  3. Assalam.. jenjalan tinggal jejak kat sini.. masih menanti siapa pemenangnya..hehehe..

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  4. ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..