Hari Raya Tahun 2008

Dah lama tak tulis dalam blog. Rasanya xde siapa pun yang baca. Aku sendiri dan beberapa org kawan yang tahu je. Tapi saja nak update untuk practise tulis-menulis yang aku sendiri tahu aku memang tak suka and agak xpandai.hehe..raya tahun ni xsehebat mana..raya ni last aku jadik anak dara ,haha..insyaALLAH..raya kat kedah( sangat xsuka ) as many things happend in my family.yang tu malas cerita..hehe..pastu bg yang buat kenduri ,mcm kak wa .xdapat la nak dtg..sangat kesorian di situ.lg apa yek, raya tahun ni aku cuti start isnin sebelum raya half day sampai la selasa.raya tahun ni xbuat kuih. raya tahun ni xg kubur sesapa.raya tahun ni mmg worst in my life. gambar?xde la plak aku letak..ada dalam kamera..hehe..tunggu nanti akan upload kalau rajin..kiki

Comments

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?