The curious case of benjamin button


2.ni gambar masa benjamin baru lahir..mcm org tue kan?





Aku sangat suka tgok movies. I love to watch movies. hehe.Terutama movies yg pelik-pelik. Looking forward to watch this movies.haha..sangat suka setelah membaca sinopsisnya.pelik,misteri dan best. Pelakon utama Brad Pitt dgn Cate Blanchet(betul ke ejaan nama?).Cerita ni tentang Benjamin yang mengidap penyakit reverse aging.Means dia jadi semakin muda. Daripada sumber yg tak tahu la betul ke x kata yg penyakit ni terjadi one in a trillion.wallahualam. Citer ni based on true story mengikut sumber filem ni.Tp aku sangat suka tgok citer pelik2 mcm ni.hehe..Can't wait to watch..lagha-laghaan tp buat jugak.pekejadah..hehe


Comments

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)