Confessions of a Shopaholic



Semalam tgok movie ni dkt qb dengan my hubby. Actually bila dah kawin ni rasa malas je nk kuar malam.Kalau dulu masa belum kawin asik kuar je..haha..pasal xde benda nk buat, so sebab dah lama xkuar tgok wayang, kitorg kuar la malam tadi. Aku nk sgt tgok citer ni pasal aku pun shopaholic. Actually citer ni based on novel dia. Tp aku xpernah baca novel dia ni. Cam bese komen2 yg aku pernah dgar dari adik aku kata movie tak sama dengan filem. Itu biasa je berlaku kan. So best la citer ni pasal seorg jadi Rebeca yg mmg giler shopping..hehe. Sama macam aku la. Minggu ni beli 3 brg online..hahahah..Tp cerita ni bukan nk mengajar org shopping ,tapi nk ajar org insaf jgn kejenya yang asik shopping je..hehe.so enjoy. WARNING;13PL..hehe

Comments

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)