Oh Nasik Lomak


Hehe,harini kenduri nasik lemak VSK. Walaupun ada dalam 3 minggu aku duk vsk aku xpernah plak merasa nasik lemak dekat depan gate tu.Tp xde la plak gambo kedai tu pasal my hubby yg perg beli pg td. Beli 10 bungkuih bawak pi opis 9.Gambar kat atas ni bukan nasik lemak vsk pun.saja tempek.hehe.So far oklah.Harga rm1. Tp byk2 komen dr labmate aku kata sizenya agak kecil. Walaupun sudah membaca posting di blog rosli pasal nasik lemak, tp hatiku meronta juga mahu makanmu oh nasik lomak.hehe. Makanya petang ni kenala aku perg joging kat tasik harapan dgn aman nampaknya petang ni.Jaga body lah katakan, biarlah org nk kata lepas kawin makin kurus drpada makin gemuk.hehe..

So, berbalik kepada kedai depan vsk tu. Pagi jual nasik lemak, tengahari lauk-pauk,malam plak masakan panas. Haa..mesti ada yg duk kata aku xmasak tu. Aku pun 1st time beli nasik lemak la pagi2 kat situ harini. Saja teringin nk merasa. Nak masak nasik lemak aku xberapa terer la plak.keke.tungguu........

Comments

  1. habis la kena lari 15kilometer mau bakar lemak2 terpendam!heheheh

    ReplyDelete
  2. huahahah..malangnya ptg tu penat sgt..so xbuat la..keke

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)