Wednesday, May 6, 2009

~ Akan Berjalan2~@<----

Wah jumaat ni sangat best sampai minggu depan..yuhoo wink :).Pasal apa?

8hbmei---jumaat ni g putrajaya teman habby g meting---- aku sangat lama tak perg kl @ kawasan berdekatan, last perg putrajaya masa akak aku kerja sana , dalam 3 tahun lepas..

9hbmei--- ke airport anta akak ke vietnam..sangat rindu akan ayum & ayyan, pada masa yg sama singgah la mana2 soping2 ke nilai ( xpernah perg..sgt sadis kan?, pastu plan nak g PD..ha last perg masa aku kecik2 dulu..ahhaha..

10hbmei- singgah ke mrsm gemencheh tgok adik ipor..check in ke melaka lah..hehe..n lating2 bersama hubbyku bucuk

11-13- pagi tu jalan2 la dgn habbyku,then petang sikit aku start kusus kat naza hotel..

so, hari2 wekendku akan terisi dgn aktiviti yg sangat best..sangat2 keterujaan...yuhuuuuu
so, banyak ler gambo aku update nnt..insyaALLAH..

No comments:

Post a Comment

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..