Friday, May 15, 2009

apa ni?


Peraturan nak jawab tag ni ialah:


1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.



2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Ambik je kat rosli sbb bosan jadi oku kt rumah ni sorg2..hehe

3.Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

1. Hobi = skrg tgah pikir sbb jadi o.k.u..hehe

2. Aku tak suka org ngada2 n perasan dia comel sdgkan aku lg comei..ekek

3.Aku suka jalan2 dgn hubby..

4. Selalunya kalau kt rumah aku xsuka basuh baju..hubby yg basuh.hehe..tp skrg dia buat byk benda cian dia..pasal aku jadi oku

5. Aku suka beli barang online, kebanyakan baju semua online.hehe

6. Aku tak suka tgok tv sgt,cerita yg aku tgok skrg dua je betty kat 8tv dgn matahari kul 6.30 kat tv3..hehe

7. Sekarang tgah usaha nk dapat baby..keke itupun mau beritahu ka?huhui

8. Suka tgkap gambar sbb ada kamela baru..ehheh

9. Aku susah nk rapat dgn org..hehhe

10. Aku sgt suka main games..hehehe..tp xterer n jarang menang..kuikui

1. Bila kali terakhir makan pizza?erk..sebulan yg lepas dgn huby sbb teringin sgt kat qb..

2. Lagu terakhir yang anda dengar?DAVID ARCHULETA kat hanset td,wahida kol pasal dia sesat
3. Ape yg anda buat selain selesaikn tag ini?Duduk sambil melihat tv terpasang tp mute dgn tgok kaki yg sakit..hehe

4.Selain name sendiri, anda suke dipanggl ngn name ape?Nama?mcm2 nama ada..nor,ju,juli,julia..ala xkesahla asalkan bukan panggilan yg xelok..hehe

5. Ape yg anda suke?Jalan n berlari..namun skrgku jadi mcm antu pocong..hehe

6. Adekah anda pemalu?malukah?hehe

7. Describe yourself .Sekarang tgah jadi oku.hehe

8. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan 'anda telah ditag'(anda telah ditag takperlu kot!)

saya tatau la nk tag sapa, silalah semua membuatnya..hehe..saya pun xdijmput pun..keke


1 comment:

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..