:P ~ Perangai org Yang Suka Ambik Gambo dlm Keta~

Perangai orang yang suka amik gambo dalam keta



1)pakai cemin mata itam

2)lidah terjelir / kepala senget2 / senyum kambing nampak gigi / mulut terbukak.

3)passenger kat belakang interframe sambil buat muka ntahapa2tah.

4)muka kontrol macho/ayu, tak tengok camera, tapi tangan sendiri sah2 pegang kamera.

5)amik gambo lapan belas kali, sebab the first 17 kali 'gambo tak best.'

7)lepas amik gambo, tunjuk drebar, walaupon tau drebar tengah bawak keta.

8) jari v. lets not forget that.

9) bibir kuncup.

10) amik gambo ngan driver. driber pon senyom. walaupon ada can eksiden. tapi takpe, janji senyom.

11) selalu amik gambo lepas check sms.

12) theme: 1) control macho 2)control ayu 3)muka tak senonoh. (see 4)

13) upload kat facebook/friendster/blog/youtube tambah satu lg..YM..hehe


14) edit dalam photoshop. kalau tak reti edit dalam photoshop, mintak tolong member.

14) pelik apasal ada 28 juta orang ada pose yang sama. marah diorang sebab 'tiru pose aku.'

15) rambut kena ada atas mata. emo style.

16) marah orang yang tulis menda2 di atas ni 'hek eleh, macam ko tak penah buat.bole blah.

hkaakhkahka....renung-renungkan

kerna anda , saya, mereka juga begitu kan?hahaha..

Comments

  1. heh heh. nice post. just out of curiousity, where did you get it from, eh?

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)