@!pindah rumah n balik kg!@

Nampak gayanya undi poll kereta itu berpihak kepada myvic..xpe..kita tunggu sampai poll tu habis.
Tp, nmpak gayanya mcm aku akan pakai kete eksiden dulu kot. Tunggu budget dulula..tq pada sesiapa yg sudi vote kat situ. Tp aku still akan tunggu lg sampai la habis.hehe :)
So, apa aktiviti minggu ni? 2,3 hr ni mengemas rumah..
aku akan balik kampung hari khamis ni..yuhuuu ...:) n one more thing, aku kena pindah rumah bujang. Sebab apa? hubby aku akan bertugas di kl untuk 3 bulan..huhu..kerinduan la PJJ kejap pun..xpala.itu semua cobaan dan dogaan
( bak kata p ramlee..hehe).. ;)
Bulan ni sebulan aku mc je..start tak keje dr 8mei-12jun..macam makan gaji butoo..keke..Aku redha..semua ni mmg ujian n dugaanNYA..
Selama ni aku tatau apa keadaan org mcm aku..
Kalau perg soping complex?..susah!!!...setakat ni yg aku tahu provide kusi roda dekat QSBAY MALL je. So, lepas ni kalau sesapa senasib dgn aku, boleh p jalan kat QBMALL sbb ada provide kusi roda..boleh sewa dan toilet pun besar,selesa dan diasingkan..oklah..setakat ni xde post yg menarik la..tunggu la..mungkin duduk rumah boleh cari idea yang dikongsi dgn kawan2,temen2,frenxy2 sekalian..adios penang n usm..miss u..mwahhs :@

Comments

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?