1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Sunday, July 12, 2009

Gaming time

Salam semua, hujung minggu ni tak terisi dengan jayanya sbb aku tinggal sorang. Disebabkan ada internet, aku buat macam-macam lah.So post kali ni nak share tentang laman web games yang aku suka download sejak dulu lagi.Aku ni memang agak kuat main games orangnya. Rasanya dulu dah ada aku letak post pasal games. Tp yang tu berkenaan console games.Baiklah..meh nak cerita.







1) Website yang pertama ni rasanya macam ramai dah tahu.Browse dekat yahoo. Kemudian klik pada games dan pilih download. Biasanya games dekat yahoo ni trial jela dalam sejam. Tp, kdg2 bila kita bukak balik masih boleh main dalam 5 minit.Lepas tu, dia padam sendiri. Kalau nak yang full kena beli atau yang rajin-rajin tu boleh cari kod untuk godam. Atau perg beli cd je yang kadang-kadang dah sediakan kod dia.Tapi tak digalakkan menggodam.;).Games terbaru yang aku download dr yahoo macam Westward 111 gold rush , Diner town tycoon dan ada lagi beberapa. Tapi yang aku dah habis main dan trial time pun habis games Wandering willos ni. Games ni termasuk dalam kumpulan adventure dan arcade. Boleh bagi 4 bintang la.:)





2) Website yang kedua big fish. Yang ni pulak games dia memang lagi best daripada yahoo games. Tapi nak mendownload games dia agak cerewet la berbanding yahoo. Dia kena dua kali download, lepas dah download ke komputer kita kena download lagi sekali daripada installer big fish pulak. Yang dekat sini pulak aku download games Wedding Dash:Ready, Aim,Love. Kalau sesiapa yg suka main game Diner Dash dan yang seangkatan boleh main la.hehe..


Sebenarnya banyak lagi website yang pernah aku pergi. Tapi dah tak ingat la. Ni yang aku update ni pasal aku dah start main games balik sejak aku tinggal sorg ni. Kegiatan yang tak berfaedah lgsung.haha..

No comments:

Post a Comment

Comment