Tuesday, July 7, 2009

JAWATAN KOSONG DI USM

Saja nak menghebah-hebahkan kepada kawan2 yg berminat untuk menjadi warga staf USM.Bagi yang rasa berkelayakan dan berminat sila layari link di bawah.


http://www.usm.my/my/main.asp?tag=erecruit

6 comments:

  1. kak julie...tak faham lah kod kod tu..c 41 tu maknanya untuk ijazah ke?

    ReplyDelete
  2. untuk 41 adalah untuk yg ada kelayakan deegre..untuk 27 yg ada diploma..dan yg 17 dan ke bawah spm aja..

    ReplyDelete
  3. ooo..camtu ke..hihi..mashih!

    ReplyDelete
  4. so lepas ni kalau nk mtak jawatan untuk 41 tu untuk lepasan ijazah sarjana muda even master pun kena ambik 41 sbb xde spesifikasi tuk dak2 master lagi.kiranya sama taraf arr..haha..lain la kalu phd..so xdelah keistimewaan mana pun kalu ada master tu..haha

    ReplyDelete
  5. yuhuu.. zura da apply da.. br je td.. tahun lepas ms kawen tu, usm panggil temuduga utk jwtan Peg Sistem Maklumat.. tp sbb sama ngan tarikh kawen, x dpt pegi.. sob sob.. harap2 kali ney dpt la.. aminnn.. =)

    thanx for the info kak julie.. *wINk*

    ReplyDelete

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..