Romantic & Loving Couple Contest

Salam, ni ada contest yang aku join pasal mcm nak cuba try test selepas tertengok dekat page kak aimi. Harapan xdelah menggunung tinggi tp just nk cuba2 dan memeriahkan suasana..hehe..Oklah, contest ni ditaja oleh mamatisya.

.....................**................................

spt yg aku ada inform b4 ni, akn ada contest lg
so ni 2nd time aku wt contest lg
kali ni contest sempena my 3rd anniversary

coming soon in august




contest ni bermula pd 18 July 2009
cz countdown my 3rd anniversary only 1month to go
last entry utk submit by 1pm pd 8 August 2009
result akn diumumkn pd 1 tarikh yg akn di inform nanti


..........................@@....................................

Terms & conditions

Just follow the steps below:-


1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower


2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar


3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima)

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:

Nama anda & pasangan
Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni

Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified)


6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.


7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg paling Romantic & Loving Couple


8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI

hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversaryku 18 August.

9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja (only yg dh kawin.. ..pd yg blum kawin hrp maaf, kn kalo join kot jd isu plak)

10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih.


Peringatan: Pihak penganjur berhak mengubah mn2 Terms & conditions tanpa sebarang notis pd bila2 masa so HARAP MAKLUM pd smua peserta!!!!

so pd kwn2 smua, boleh la cr gmbr yg sesuai
tkpn leh snap gmbr yg terkini utk join
Romantic & Loving Couple Contest

tkpyh susah2 nk kena jwb soklan & wt slogan
just upload gmbr shj...mudah kn
jom rmi2 join ....

**ada yg keliru utk adiah misteri bg penyertaan ke-18
disini ku nk nyatakn adiah misteri tu pd saper2 yg submit entry utk contest ni dan memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn ..stakat ni blum ada lg ..jika dh ada pemenang nye utk adiah misteri aku akn update di sini..hrp maklum !!!


.................@@@MY ENTRY@@@........................





1. Juli & Habib, belum lg anniversary sebab baru je kawin tahun ni..hehe :).Baru 4 bulan :)

2. Kenapa gambar ni?

Tarikh 11/5/09 dan bertempat di Dataran Pahlawan , Melaka Negeri Bersejarah.
Gambar ni 1st triplehomeymoon( KL, PD & Melaka) dan yang ni di Melaka . Bila terpadang gambar ni mengingatkanku kepada saat2 manis permata kali bercuti bersama si dia selepas bergelar suami isteri. Gambar ni memang shot depan kompleks Dataran Pahlawan tu dan kami tangkap gambar lepas habis round semua kompleks2 sejarah yang terdekat, a famosa dan tempat2 lain. Kiranya muka yang terpancar tu selepas kepenatan seharian berjalan la..hehe :).Tapi memang best sangat sebab 1st time dapat berjalan dengan bebasnya tanpa rasa ragu2 lepas dah kahwin.Harap dapatlah menang contest ni.end
...............@@@..................

web page contest:

Comments

  1. kak julie.. aritu pun ade nmpak contest ney.. igt nk masuk, tp cam segan plak.. hehe.. anyway, all the best to u! *wINk*

    ReplyDelete
  2. ok dh view cuma syarat no 5 masih blum memenuhi..sila semak

    ReplyDelete
  3. haha..kalau br patah ati leh join ke?

    ReplyDelete
  4. hahaha...akak pun segan ar..kuikui..syarat number 5 tu camana ek?

    ReplyDelete
  5. syarat no 5 tu kena link kn word mamatisya & tajuk contest tu..kalo tk tau tnye ye


    **pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

    ReplyDelete
  6. cara2 nk buat hyperlink tu leh refer kt tutorial kt cni

    http://c33ram00n.blogspot.com/2009/01/tutorial-link.html

    msk kn link mamatisya
    http://mamatisya.blogspot.com/

    & link Romantic & loving couple contest
    http://mamatisya.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html

    kalo dh siap sila inform..kalo tk,penyertaan akn disqualify..hrp maklum

    ReplyDelete
  7. tu dh link dh..ok dh cukup syarat2 tu...good luck

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?