Sapa tengok UGLY BETTY?






Salam, akhirnya dapat jugak menulis post dengan jayanya..Tak mcm hari semalam dan sebelum2nya..penat2...meting2..isk.

Sapa tengok ugly betty angkat tangan?haha.Sekarang dah season 3 yang diatayangkan di 8tv hari selasa pukul 9.30, siaran ulangan hari sabtu pukul 11.30 (lupa). Ini ajalah cerita yang aku follow dekat TV.Lain2 aku tak tengok.hehe.yela dah xde astro.Layanz.Season 4 tahun depan rasanya..

Kalau sapa pernah tgok YO SOY BETTY LA FEA dulu masa zaman2 2002-2003 (kalau xsilap) mesti igt sama je cerita dia. Lain2...Betty yang ni versi Amerika, even pelakon dia pun nama America.hehe..semuanya kebetulan sahaja.Produser dia adalah Salma Hayek ( pernah berlakon dalam season 2).

Cerita Betty yang ni Betty dia takkan bertukar cantik kot.Ntahlah.wait n see.Tapi Betty ni mmg seseorg yang workaholic, sangat sayangkan keluarga dan penuh dengan sikap tanggungjawab(positif)..Negatifnya dia ni terlalu memetingkan bos dia..

Oklah, watak2 utama season 3
Betty Suarez, Matt Hartley( pakwe kaya dia), Marc( kawan sepejabat yg lembut), ayah, kakak, anak kakak dia, Wilhemina ( jahat), Daniel Meade ( Bos kesayangan)..dll

Dalam season 3 ni mmg sangat2 best sebab Betty dapat pakwe kaya, Daniel kawin dgn Molly yang sakit, kawan baik Betty si Christina dah berhenti kerja, Wilhemina konon2 dapat anak dengan bapak Daniel..

Yang latest episod baru2 ni pulak, Betty dapat jadi editor, Molly mati, Matt ganti ayah dia jadi penaung syarikat MODE...Daniel dapat anugerah MAMA..Malangnya ku tertidor...arghh..15minit lg..tensen..

So, aku tau cerita ni lagha, tp everything we do, just take the positive side, not the negative..adios..

enjoice...
( setiap kali nak tgok, sure berdebar2..hehe)

Comments

  1. erk..x tgk la kak julie..
    tp still nak angkat tgn jugak!!
    sbb..saje jeh..nk mengomen..
    haha

    ReplyDelete
  2. akak pernah tgk masa season 1..season 2 sikit2... tapi tulah tak follow sebab asyik lupa tayangan dia... rasanya mcm nak download full episod kat torrent, baru best tgk...

    ReplyDelete
  3. saya angkat tgn....hehehe

    pas betty tgk desperate housewife lak...

    ReplyDelete
  4. desperet housewife pun nak abih dah..huhu..

    ReplyDelete
  5. wahaha saya layan jugak cerita nie!

    ReplyDelete
  6. aish... dah jadik tabiat lame dah tuh tido depan tv... isk2....

    ReplyDelete
  7. jwb lagi skali dkt sini plak.. hehe.. zura duk sri intan dkt sg ara.. akak duk hamna yeh?

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)