Tuesday, August 11, 2009

Awardkah?hehe



nyatakan 5 fakta menarik mengenai pemberi award ini

1-Budak usm
2-Amik coz biologi
3-erm...dulu ydp kru..
4-apa lg?ada motosikal
5-ada bakat kepimpinan..heheh

setiap blogger harus menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

1.Hobi?blogging laa..apa lg..
2. Ada kereta baru ye..saga hitam PJG 1927
3. Sudah berkahwin pada 28hb mac, tp pemberi award ni dn kawan2 dia xdtg dan xbg adiah..keke( saja je ni..jgn terasa..haha)
4. Anak ke 2
5. Keje kat Pusat racun..mara bahaya
6.Hubby saya org pahang juger
7. Erm...dah lama duk penang sejak 2001-09(8 taun)..
8. Sekarang PJJ dgn hubby
9. Suka tgok movies.....terutama citer katonn
10. Suka suki apa ye?hehe

anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya,dan describe tentang mereka

1.haa...mamamash...ko sakit kan?sian ko- jiran lama
2.mama ,umi, ibu nurul aka kechik- rakan sekerja
3.zura...ni geng wmc,-kawan eimma
4.eimmas itu..tokey kedai ,-kenal kt wmc
5.my best friends at home town yg suka masak rozlina- i know u really know how to cook
6.cik lenny kita yg comel- aku jeles ko naik kinabalu..haha
7.madey, guider kayak kat kelate yg aku xpernah sembang dolu2..haha..baik di alam maya
8.syed, ko ada masa buat eh- senior kru yg otai suka mengusik aku dan ada 2 anak yg chomelz( aku nk jugak ..huhu)
9.kak cei- my sister in law yang hebat itu..hehe
10....to all dearest bloggers frenzzzz

5 comments:

  1. adui...kena jwb gak kee?ingat gak awok kat aku erk!!!

    ReplyDelete
  2. si sul nie ketawa utk diri sendr ke kat aku erk!!!julie, i da jwb tp tak tau nk pas kat saper....wuhaaaa

    ReplyDelete
  3. yeh yeh.. dpt award lagi.. hehe.. nnti zura amek eh.. thanx!

    ReplyDelete
  4. please come forward, i've somthing for you in my blog,,eventhough it's the same thing like this!

    ReplyDelete

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..