Batu Feringghi





Salam semua...

Nak update jugak..walaupun aku rasa semua mesti ada yg pernah perg tempat ni kan?
Ni tempat lepak yg paling aku suka perg dkt batu feringi. Macam2 ada babana boat, boleh naik kuda, jet ski, paraglyding dan mcm ada...even tempat ni pun mmg selalu drama ada buat penggambaran. Unfortunately, aku xpernah berpeluang nk naik apa2 benda2 tersebut..huhu

Tapi ada jugak benda yg aku xsuka, ada pak an ( anjing) berkeliaran...ee najis!!!hehe

Kalau nk berkelah pun boleh dkt sini..macamana nk perg?

Kalau korg dtg ke batu feringghi tempat ni depan sikit je dr traffic light dekat hotel yg 1st kita jumpa dan depan parking tu ada org jual sourvenir..nama lupa la..huhu

Yang pasti, ni bukan pantai private mcm hotel2 punya..kiranya org awam pun boleh pi..parking rm3 ek..hehe

Gambar org mengecat dinding tu depan dengan pusat akuatik penang...org kg tg bungah mengecat, kiranya mcm gotong royong la...diorg cat bendera.sgt patriotik..merdeka!!!:)

Bila tgok gambo encik habib tu terasa rindu la pula..huhuhuh...11 hari lg ye..:)

cau..cin cau

Comments

  1. To be frank, kita pun tak pernah sampai lagi heheh...teringin jugak...

    ReplyDelete
  2. Kanpe tak letak gambar org bersidai tu banyak2 hehehe...

    ReplyDelete
  3. org bersidai yg mana tu syed?omputih?gatei sungguh..hehe..org beromen dalam air pun ada..hahah..opss...18sx

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?