Empty

Salam semua,

Pernah tak korang rasa jiwa kosong? me myself are fealing so empty inside..huh..mcm lalai je aku rasa. Rasa mcm tak tahu nak buat apa, pikir apa, just like an empty bottle . Need something to be put inside...empty like a place of nowhere..empty..
I just feal like theres is no meaning at all..sesat..sesat..
apa nk dibuat ni?duduk ,berdiri, berjalan rasa xkena je..apehal ni?huhu
Hope that this coming ramadhan will change mylife and my thinking..
Nak membaca?aduhai..saya sangat malas membaca..mungkin sebab otak ni dah lama tak terisi dengan ilmu, dah lama tak diasah dengan membaca, dah lama tak menjenguk kitab suci..( macam puisi pulak aku rasa)...
Its like being no one in nowhere place..aiyoo...
hehe..My post just like a poems..isk merapu2...
what do u think?

Comments

  1. Salam.
    Jiwa yang kosong lebih baik daripada jiwa yang berserabut. Kalau berserabut takde harapan utk diisi. Kalau kosong...banyak yang boleh diisi!
    Aaaa...saya ada emailkan 'kitab ilmu'.

    ReplyDelete
  2. Jangan dibiarkan jiwamu kosong...isilah dengan pembacaan Al-Quran...

    I cakap ni sbb i pun dah rindu nak baca Quran...ader anak2 kecil...waktu untuk itu tersangat suntuk..apa pun bulan Ramadhan ni nak mula balik...insyaAllah....kamu pun samer yer...

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)