1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, August 14, 2009

Konvo part 2




Salam,

Ni update untuk harini pula.Kalau ikutkan aku kena jaga 5hari. Tapi aku mintak excuse untuk wekend pasal habib balik penang.hehe..sok last day.InsyaALLAH.

Diperkenalkan mereka yg di dalam gambar tu semua team vip, saiful bendahari, en yoon alumni, yusuf alumni dan sorg lg tu tetamu graduan puan fuzah fizik.hehe

Gambar aku berdiri sorg tu dkt depan bilik tetamu vip bersantap. Aku malangnya xberkesempatan dan makan dalam tu...hehe..segan..

Gambar misi duk tercegat depan pintu tu dia kena scan setiap org , even vip sama.:). Yang gambar tempat duduk yg ada beg kertas mcm cenderahati kenduri kawin tu bukan apa, kami provide face mask, tisu,tisu basah dan risalah H1N1..semua ni mmg pertama dalam sejarah( if i am not mistaken..)

ada lg gambo...nnt diupdate later..daaa

4 comments:

  1. hoho~~ x pe kakak.. oh anyway, i'll be there on sunday.. insyaAllah.. malam la tapi.. sbb slalu on last day derang jual murah kn.. hikhik.. jom2 jumpe.. hehe.. *maLu*

    ReplyDelete
  2. ceh.. pnat type panjang2, ilang plak.. hehe.. ha, aritu tudung bawal manjalara tu derang jual rm10 je.. tp kene pilih sbb derang campur2 yg elok ngan x elok nye..

    ReplyDelete

Comment