My Weekend







Salam semua bloggers,


Aduhai malas bebenor nk buh gambo betul dalam blog. Bukan apa, hanset cikai je gambo xlawo..huhu..kamela plak xde dia punya wayar.Tunggula lepas untung untuk cekelat nnt beli hanset baru.huhihi..

Semalam perg PC fair dekat PISA, niat di hati dah set in mind beli pendrive sebijik atau external drive.Hurm last2 pi beli pendrive kingston 8G hubby punya dalam 40hengget. Nampak yang 16G dalam RM90 gitu..Masa on teh way tu jem banget yela dahla hujan kan.Tapi xla semeriah sebelum ni. Mungkin ramai org berhibernasi kot..hehe


Then daftar pulak Maxis broadband RM100 ,bulan2 bayar RM58. Then pi lucky draw dapat pendrive 2G.hehe..best2...Sangat bertuah kan?hihi.
Balik2 tu perg check pulak broadband tu compatible ke dak dgn pc, aduyai tidak...huhu..malang pula. Maka encik habib bawak balik ke kl testing pada laptop..hehe
Oklah..signing off

Comments

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)