Berbuka puasa bersama teman teman





Salam semua..


Dah tak lama nk raya kan?ramadhan meninggalkan kita dengan cepatnya,.huhu..sadis..Nyway, weekend baru ini aku berbuka bersama teman2 setelah beberapa lama berbuka puasa berdua sahaja bersama hubby.

Ada dua event pada hari jumaat dan sabtu baru2 ni, berbuka di opis prn dan juga kedai pak hussin tom yam yg menjadi acara tradisi tahunan dalam hidupku pada bulan ramadhan selama 3 tahun ni.hehe..

Tapi tahun ni ada kelainan sedikit sebab dah ada org baru..:) iaitu suami ku.Gambar ini semua aku curik daripada puan nurul dan juga mr ayien.maaf yerk..pasel aku xbawak kamera la pula..:0

So itu jela gambar yg dapat kucurik untuk diupdatekan di dalam blog ini. Ha yg gambo udang tu spesel sikit sbb aku masak..hehe..kami buat ala2 pot luck la juga pada hr tersebut..

Sangat enjoy sbb dapat merapatkan lagi ukhuwah bersama teman2 dan juga mendapat berita terbaru..

So, kru?seterusnya akan wat reunion kat janda baik bulan 11 kot..kena tanya orgaamymeiga ..hehe

adios

Comments

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?