As per request


Inilah hasilnya

Praline marble dalam ada almond sebijik(



Mr teddy filling strawbery dan Cil bunga marble sama dgn cik teddy


coklat perisa mint, chocodate dan almond sadur choclate..hehe

Salam

Last week i have attend one of the making class..Kelas apa tu?kelas membuat coklat.Yer mmg saya menjual cokelat.Tapi tujuan ni saja2 mgkin di suatu hari nant boleh membuat coklat sendiri juga.Harap2 tokeyku xmarahla..hehehe..kami budak baru belaja ye kak zam..hehe

Sangat seronok apabila berjaya membuat coklat sendiri.Yuran?haruslah ada. Terima kasih pada kak cik kerana berjaya mendidik saya pada hari tersebut.Lepas ni boleh la pi kelas2 lain pulak.Macam buat cupcakes( i loike) atau cookies warna warni..hiihi.

Order?boleh2..kalau nak order mana2 satu cokelat pun boleh aja.Pilih yg mana sukala.InsyaALLAH akan dipenuhi.Harga coklat ?belum ditentukan.Kalau ada yg sudi mengorder tu boleh la nak bgtau harga.Anggaran sebijik dalam 90sen.Kalau ada masa nnt aku buatla blog khas untuk kerja jual menjual ni.Senang sikit kalau asing2 ni.ok kawan2.enjoice

So..silalah menengok.

Comments

  1. wahhh...bestnyerr..ade kelas wat coklat agik

    ReplyDelete
  2. Amboi...coklat kamu ala ala coklat yg jual kat airport gitu...ader kellass...

    ReplyDelete
  3. eimma: best2..boleh order
    aleyn:hehehe..apa lg..

    ReplyDelete
  4. haha..
    nampak cam sedap je coklat tu..aku nak test la 1..tapi post kat JB la..

    nanti aku pm ko kat ym

    ReplyDelete
  5. waaaahhh...esok k.cei dtg penang bleh arr pau cokelat! kekeke....jahat giler, ngeeeheeee (^__^)

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)