Nak Update Juga Pasal Harini Walaupun Nurul dah update..hehe

Salam,harini aku ada 2 meting..

Daripada pukul 10-12..aiyak perut berkeroncong menunggu meting tu sampai habis..Ada berita buruk dan gembira..Aku kena pegang jawatan dalam dua2 meting..hurm.(ni personel ke x ni?)ye kot.Tp nk cerita juga...hehe
Harap2 semuanya berjalan lancar dalam semua perkara yang telah dirancang.amin.
Meting 1st (9am-10am)
berkaitan dgn kerja di lab tentang ISO 17025.Harap semuanya dapat berjalan lancar seperti yg diimpikan.InsyaALLAH.Jawatan?dirahsiakan sbb sulit untuk menjaga rahsia2..hehe
Meting 2nd (1030am-1230pm)
Macam yang puan nurul cakap kat blog dialah iaitu tentang penubuhan kelab di opis kami.
Alhamdulillah semoga semuanya berjalan lancar. Tapi aku dilantik jadi penyelaras ajk ekonomi..warghh..kena fikir bagaimana cara nk menjana duit ni. Agak memeningkan..huhu
1st yang aku pikir: jumble sales 3x setahun.Ni nak kena ada pakar ekonomi ni..(aku belajar akaun masa spm je..hehehe)
2nd: sponsor2???aiyak sapa mau sponsor ni...
3rd?ada cadangan dak?
p/s:walaupun dalam hati berkata mari masuk ke ajk rekreasi( seronok ni) sbb aku masa kat usm pun ahli kelab rekreasi usm.hurm tp bila difikirkan balik xmengapalah ,just try something new...
adios

Comments

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?