JJCM Penang









Salam semua..

Sangat lama tidak mengupdate rupanya saya ni kan.Saya?oh Saya nak tukar kata ganti diri kepada saya pula.Weekend lepas kakak iparku iaitu cik sulastri telah datang ke penang bersama kawan-kawannya yang lain iaitu cik lili dan cik azie.:)

Apa aktiviti?sangat banyak juga sebenarnya. Selain daripada menternak lemak2 yang ada..hehe..Tapi tujuannya utamanya makan..Jadi perihal makanan saja yg diupdate untuk post yg ni.Yang lain?sat nnt cerita..:)

1st day :
Kami pergi makan ke padang kota lama .Makan apa ye?kami makan PASEMBUQ PADANG KOTA LAMA..berapa ringgit kena?wauu RM42 you..Selain itu, makan cendol pulut juga bersama memerang di lautan( serius macam ada memerang bila kami tgok kat laut tp xsempat nak snap).
Malam tu kami pergi makan di kedai kuetiaw sani. Saya agak lupa dimana letaknya kedai tersebut. Tapi sampai juga di Tokong Ular.

2nd day:

Naik bukit bendera dan makanaic kacang dan juga laksa penang di kedai tepi sekali.alhamdulillah kenyang.Oleh kerana pada hari pertama kami pergi kedai nasi kandar line clear tutup,makanya perglah hari kedua. Memang sedaplah nasi kandar tu tp macam takde perasaan pulak bila makan..kenapa ye?

.hehe..enjoice...

wassalam

Comments

  1. adeh2....dah teringat balik rasa2 makanan ituuu!
    pergh..menusuk kalbu sungguh....
    ala2 high je ;)

    thanks ek korang sbb entertain kitorg yg mmg ala2 hampir ke tahap 'melahap' ;)
    Jgn amalkan gaya hidup kitorg nih, x elok utk kesihatan (^__^)

    ReplyDelete
  2. haha..sebenarnya best jugak kak cei dtg sbb dah lama xmakan luar..huhuhu

    ReplyDelete
  3. lahaiii lama sungguh tak makan nasi kandar line clear.. kecur ayaq liuq

    ReplyDelete
  4. perfect love:kuar air mata ka ayaq liuq?hihi
    riezal:mai pakat ramai2 makan nasiq kandaq..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)