Monday, November 23, 2009

Penang Bridge Marathon 2009 22/11/09 part 1

Beg transformers disponsor oleh encik DIGI..sangat cool kan?


Barang2 hadiah percuma...tp yg paling best adalah voucer crocs bernilai RM30


Routes perjalanan yang best dan sijil penyertaan kali ke 2



Salam semua..


Ini adalah part 1,part 2 nantilah kalau ada masa saya update.

So hari ahad haritu saya dan suami join PBIM untuk kali ke-2.yeay!!!hehe
Masuk marathon lagi kami sbb saja nak mengisi masa yang banyak terluang sangat. Daripada tidur saja di pagi ahad lebih baiklah kami memaksa diri supaya join PBIM.Kalau tak join mesti tidor di rumah dan menambahkan berat badan.Sekarang ni dua2 dah jadi gumuk!!!eeewww..

Jadi marathon sebenarnya start pukul 2 pagi dan pada hari itu memang jambatan pulau pinang tutup sampai pukul 2.Kami masuk kategori FUN RUN /10KM aja.

Mula pukul 7.30 kami lari dan berjalan habis lari dalam pukul 9.15 mcmtu..hehe..
Kali ni, start dari EASTIN hotel yang baru buka tu sampailah ke depan QueensbayMall.

esok sambung.nak balik...part 2..

3 comments:

  1. Rajinnya Kak Julie, huhu....saya tak pernah join lagi, hmmm, tapi esok dah nak balik Pahang, selamat bertemu kembali di lain waktu ya Kak Julie.

    ReplyDelete
  2. Bestnyer dapat join marathon...kita sentiasa teringin tapi tek pernah berpeluang....dah beranak pinak ni lagi lah...

    takperlah ..kita marathon kat umah jer...heheh

    ReplyDelete
  3. syahidah;saja menyeronokkan diri
    aleyn:hahaha...bersama2 menyihatkan dri

    ReplyDelete

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..