Penang Bridge Marathon Part 2



Salam semua..

Ini adalah sekitar perjalanan kami masa marathon tu..
Kami sebenarnya kehilangan antara satu sama lain masa larian tu sbb saya tak larat nak mengejar encik suami dan encik suami sengaja meninggalkan saya keseorangan..yeke?hehehe
Anyway run kali ni hadiah cabutan bertuahnya agak lumayan iaitu sebuah proton saga BLM ...weee

Tapi kami tak larat nak menunggu sampai habis.Lepas tu terus balik ke rumah untuk bersiap membuat cokelat2 yg diorder..hehe

END..Harap tahun depan boleh masuk lagi..mesti best..walaupun xlarat tp rasa seronok..So kawan2 pa lagi.?xperlu jadi fit atau kuat pun untuk masuk fun run.just for fun..ok?

njoice

Comments

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?