Friday, January 15, 2010

14-1-2010





Salam semua,

Bersiaran di pagi hari ini untuk mereport kejadian semalam..hehe
Semalam ada makan besar untuk semua staf makmal dan juga kak zan.Kenapa pulak?sbb ada training 2hari lepas.Sepatutnya masa hari training tu disediakan jamuan untuk kami tapi malangnya ayah encik foong masuk hospital sebab strok.kesian juga...

Disebabkan dia dah berjanji maka semalam dia bawak kami perg makan tengahari ke SIRIWAN dekat jalan ke bayan lepas.Lebih kurang 10 minit je dari USM.Sebelah DOMINO PIZZA.So far memang best jugak makan kat sini.Tapi rasanya mungkin agak mahal kot..hehe

Antara menu yang kami makan haritu Tomyam Kung, Udang Goreng Tepung dengan Bawang Putih, Ikan Siakap Kukus, Kailan Ikan Masin,Ayam Pandan dan Kerabu Mangga..alhamdulillah..kenyang.




Petang tu pulak kami buat surprise pada cik INA kita.Baby Amar pun ikut sekali..hehe.Besday kali ni besday inag= yang ke 22 tahun..seronok betul..Memang kami biasa buat pun pada birthday staf2 dekat lab tapi xpernah merepot je.hehe..Semoga panjang umur dan success selalu yer ina.amin..


Wassalam

3 comments:

  1. juli..kOi bukan org pahang cuma saje gatai nak bahasakan diri kOi..asben kOi org bera kat mengkarak...juli org pertama tegur sal kOi tuh rasanya xramai taw mksd kOi tuh..lau kOi xkawen org bera kompem xtaw jgk kekeke...nnt rajin2 le dtg umah kOi lagik taw...

    ReplyDelete

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..