HAPPY NEW YEAR 2010


Salam siaran kembali sahabatku sekalian..

Terlebih dahulu saya nak memohon maaf sebab lama xupdate dan ada cerita yang terbengkalai begitu sahaja..Bukan niat dihati begitu,tp tak sempat sangat..huhu.Jadi harap dimaafkan ye kawan-kawan..

Kepada julaidah:sori aku tak tulis lagi cerita pasal ikan buntal dan keracunan marin biotoksin..huhu
Kepada Ita:sori aku tak habis lagi bercerita tentang persidangan pegawai sains dah aku tukar topik lain..


Rasa macam tamak pulak nak tulis macam-macam dekat blog ni.Sampai sudah satu cerita pun tak diupdate.Oh saya tidak mahu blog ini menjadi blog 'sampah' macam yang pernah digelarkan pada segelintir bloggers..oh tidak.Saya nak blog ni jadi tempat menceritakan sesuatu yang bermakna pada saya dan orang lain.

Azam?agak terlewat ke?Tak kot.Harini baru 5hb januari.Masih sempat nak berbicara rasanya...

Azam saya pada tahun ini ada banyaklah sangat.Kalau nak diceritakan sehari memang tak habis rasanya.Pendek kata semua yang baik-baik untuk diri ini..

1)Untuk menjadi muslim yang taat pada perintahNYA
2)Untuk menjadi isteri yang solehah
3)Untuk menjadi orang yang sentiasa bersyukur
4)Nak menjada hubungan yang baik sesama manusia
5)Nak jadi pekerja yang cemerlang.

Lagi???banyak kot...yang tahun lepas pun belum tercapai..Kesimpulannya semua yang baik-baik belaka..hehe

Tahun lepas?Banyak peristiwa pahit manis yang berlaku

bulan 3)kawin
bulan 5)eksiden dan kehilangan kereta kesayangan
bulan 7)dapat kereta baru
bulan 6-9)berjauhan dengan suami pasal dia keje kl
bulan 10) duduk sama semula dgn suami

dan banyak2 lagi..hehe..semoga tahun 2010 dapat memberi 10 kenangan yang lebih manis dan yang pahit tu merupakan ujian yang saya bangga kalau dapat tempuhi dan bersyukur sebab melalui ujian itu,saya dapat perbaiki lagi diri ini.wallahualam.


Comments

  1. happy new year too ;- hope 2010 akan beri sinar utk kamu ye

    ReplyDelete
  2. Happy New Year!!!!

    Semoga segala yang dirancang dan diazam akan terlaksana, amin

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)